MHM Spyder DTS

De MHM Spyder DTS is de Direct-to-Screen installatie welke werkt volgens het Wax principe. Dit betekent dat u geen films meer hoeft te printen, maar dat u direct op het gecoate zeefraam het te printen beeld zet.

Deze machine is perfect voor de textieldrukker én de transferdrukker met veel wissels van zeeframen om personeelskosten te drukken, de kwaliteit van prints naar een nog hoger niveau te tillen én orderverwerking te optimaliseren! De MHM Spyder DTS vereenvoudigd het zeefvoorbereidingsproces door afbeeldingen met hoge resoluties en kleurverlopen direct met hete wax op de gecoate zeef te printen zonder het gebruik van de traditionele film.

De MHM Spyder DTS is voorzien van het welbekende MHM pinlock registratiesysteem welke volledig overeenkomt met het pinlock systeem waarmee de MHM machines zijn uitgevoerd. De insteltijden worden hierdoor dus aanzienlijk verminderd en zaken als vacuüm hold down op het glasoppervlak van het belichtingsapparaat, ‘’pinholes’’ en ‘’touching-in’’ zullen tot het verleden behoren!

Invalid Displayed Gallery

specificaties-tabel-xtype-plus

Volg ons ook op:

OFFERTE AANVRAGEN:

Geef via het slimme offerteformulier uw wensen aan ons door en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Bel mij terug:

Vul uw gegevens in en druk op de knop.

MHM Spyder DTS:
  • Direct op het gecoate zeefraam printen
  • Perfect voor de textiel- én transferdrukker met veel wissels van zeeframen
  • Hoge resoluties en kleurverlopen direct met hete wax op de gecoate zeef te printen
Bekijk de brochure